Midden-Groningen

Midden-Groningen: onbegrijpelijke actie FNV

De aangifte die de FNV tegen de gemeente Midden-Groningen zou willen doen is volstrekt onbegrijpelijk. De aangifte past in een langer lopende discussie tussen de FNV, PostNL en BWRI (onderdeel van de gemeente Midden-Groningen) over het reïntegratie traject dat door BWRI bij PostNL wordt uitgevoerd. FNV maakt al enige tijd bezwaar tegen dit traject.

Topper Max Holthausen krijgt Valentijstaart

In navolging op vorig jaar heeft de VVD Midden-Groningen op 14 februari weer een heerlijke Valentijnstaart weg gegeven in de gemeente. Toppers, vrijwilligers en goede doelen komen allen in aanmerking. De gelukkige wordt door de fractie van VVD Midden-Groningen gekozen. “Dit jaar hebben wij gekozen voor een topper. Wij hadden hem allen de titel Groninger van het jaar gegund. Dat is hij net niet geworden.

Jubileum en afscheid molenaars

Tijdens de eindejaarbijeenkomst van de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen (MSMOG) werden twee molenaars in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig jubileum als molenaar. Het zijn de heren Hans Tiddens (links op de foto) van molen De Dellen te Nieuw-Scheemda en Marius Biesheuvel van De Windlust in Overschild. Beide molenaars ontvingen een foto op canvas van hun molen.

Hoe gebruik je een draagdoek?

Ben je zwanger, heb je een baby en wil je alles weten over het gebruik van een draagdoek? Je bent van harte welkom op het consultatiebureau in Hoogezand of Slochteren. Ilse van Mamamee vertelt over het gebruik van draagdoeken en laat je ervaren hoe het voelt. De bijeenkomst is van 10.00 tot 11.00 uur.
Consultatiebureau aan de Molendijk in Hoogezand vrijdag 16 februari
Consultatiebureau aan de Hoofdweg in Slochteren donderdag 15 februari

Eerste begroting Midden-Groningen is sluitend

Midden-Groningen - De eerste begroting van de nieuwe gemeente Midden-Groningen sluit met een overschot van iets meer dan 94.000 euro. De begroting is gemaakt op basis van de begrotingen van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Nieuwe plannen van de coalitie van PvdA, SP, VVD, ChristenUnie en CDA zijn nog niet opgenomen. Dat volgt bij de voorjaarsnota die in de loop van dit jaar gepresenteerd wordt.
 

Pagina's