Midden-Groningen

Vanaf 6 september in 27.000 brievenbussen

Weekblad MiddenGroninger is een uitgave van Grafisch bedrijf de Bruin B.V. uit Zuidbroek. Vanaf 6 september wordt weekblad MiddenGroninger bij ruim 27.000 huishoudens bezorgd. De krant wordt gratis verspreid in de gemeenten Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren. De MiddenGronin- ger is voor de lezers elke week een bron van informatie op het gebied van regionaal nieuws, sport en cultuur. Vele lokale en regionale ondernemers kunnen gebruik maken van weekblad MiddenGroninger als communicatiemiddel naar hun klanten.

Onderzoek leefbaar Noord- en Midden-Groningen

De aardbevingen als gevolg van gaswinning hebben grote invloed op het wonen en leven in onze regio. Om erachter te komen hoe groot die invloed is op het wonen en de leefbaarheid, laten elf gemeenten samen met de provincie Groningen, de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en de woningcorporaties in het gebied een groot leefbaarheidsonderzoek uitvoeren. Onderzoeksbureau KAW uit Groningen begeleidt het onderzoek.

Dé krant voor de nieuwe gemeente

Een stukje geschiedenis… In de gemeente Menterwolde wordt al 37 jaar een weekblad uitgegeven door Grafisch bedrijf de Bruin B.V. uit Zuidbroek. In 1983 werd voor het eerst het Muntendammer Handelsblad verspreid en op 3 september 1986 kwam er een samenvoeging met de Noord- en Zuidbroekster. Hiermee werd vooruitgelopen op de samenvoeging van de gemeente Muntendam en Oosterbroek. De krant ging later verder onder de naam Tussenklappen.

Sing and Songwriters gezocht

Het bestuur van Stichting Skopje Harkstede is op zoek naar Sing and Songwriters. Ben jij diegene die een muziekinstrument bespeelt en daarbij ook nog eens je eigen muziek schrijft en zingt dan zijn wij, het bestuur van Stichting Skopje Harkstede, op zoek naar jou voor een Sing and Songwriters Contest welke zal worden georganiseerd, in mei 2018. Deze Sing and Songwriters Contest zal worden gejureerd door een zeer vakkundig en professionele jury waaronder een bekend Jurylid en producer van de Undercoverstudio te Zuidbroek.

Ids Dijkstra nieuwe directeur Kielzog Theater en Kunstencentrum

Ids Dijkstra is benoemd tot nieuwe directeur van Kielzog Theater en Kunstencentrum in Hoogezand. Hij is afkomstig van Landgoed Mensinge (theater, cinema, brasserie, museum) in Roden. Daarvoor was hij Hoofd Bedrijfsvoering bij Schouwburg de Lawei in Drachten. Ids Dijkstra (49) is afgestudeerd Econoom en Cultuurwetenschapper. Daarnaast is hij Cultureel Ondernemer pur sang.

Ids Dijkstra nieuwe directeur Kielzog Theater en Kunstencentrum

Pagina's