Hoogezand-Sappemeer

De Houtige gewassen

Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer organiseert op dinsdag 23 januari een lezing over de Houtige gewassen door Geert Borgonje. De lezing is in Brandpunt, Noorderstraat 27, 9611 AA te Sappemeer en begint om 20.00 uur.
Lezing over de Houtige gewassen door Geert Borgonje
Geert Borgonje is een bevlogen tuinliefhebber die het fijn vindt om zijn kennis, mede opgedaan tijdens zijn vele tuin-/natuurreizen en tuinbezoeken door middel van een lezing met u te delen.

Winter Olympiade

Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 vindt er in Hoogezand en Sappemeer een echte Winter Olympiade plaats. Het spektakel wordt gehouden in sportcentrum De Kalkwijck en op het plein voor het gemeentehuis in Hoogezand. De organisatie is in handen van het POC (Plaatselijk Olympisch Comité) en de vakgroep LO basisonderwijs. Voor het realiseren van de ijsbaan op het plein voor het gemeentehuis is er samenwerking met het winkelcentrum De Hooge Meeren.

24-Smashing geslaagd

De 5e editie van 24-Smashing 2017 was een wervelend succes. Eind vorig jaar waren er maar liefst 59 deelnemende teams, waarbij het overgrote deel gezelligheids-, bedrijven- en gelegenheidsteams, ingeschreven om onderling volleybalwedstrijden te spelen.
Naar schatting is het evenement bezocht door ruim 1.500 bezoekers bezocht. ’s Ochtends t/m 04.30 uur in de nacht. Hiermee overtreft het toernooi eerdere edities ruim.

Pagina's