Hoogezand-Sappemeer

Voetbal & Funcamp in Sappemeer!

v.v. HSC neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en probeert de jeugd meer in beweging te krijgen. Op woensdag 30, donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september, de laatste week van de zomervakantie, wordt er op het sportpark van HSC een voetbalkamp georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. De voetbaltrainingen staan onder de professionele leiding van Rene Wollerich van voetbalcenter Meerstad.
3-daags Voetbal & Funcamp op het sportpark van HSC op 30 en 31 augustus en 1 september.

Herinrichting voormalige locatie bibliotheek

Op 29 augustus start de herinrichting van de voormalige locatie van de bibliotheek Hoogezand. Het gebied wordt ingericht als parkeerterrein en biedt ruimte aan 75 parkeerplaatsen en 2 parkeerplaatsen voor mindervaliden. De plannen voor de herinrichting zijn in overleg tussen de gemeente en het winkelcentrum De Hooge Meeren tot stand gekomen. Een deel van de grond is eigendom van het winkelcentrum.

Bedrijvencontrole

In augustus en september is er voor de WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken) een bedrijvencontrole in de gemeenten Slochteren en Hoogezand-Sappemeer.
Dit is een periodieke reguliere controle over het gebruik van niet-woningen. Anders dan bij woningen is er bij wijziging van gebruiker geen vast register. De periodieke controle is dan ook een bezoekcontrole.
Naast de controle wordt er ook een foto van de buitenkant van het object gemaakt om de actuele situatie te kunnen tonen op de taxatieverslagen.

Ids Dijkstra nieuwe directeur Kielzog Theater en Kunstencentrum

Ids Dijkstra is benoemd tot nieuwe directeur van Kielzog Theater en Kunstencentrum in Hoogezand. Hij is afkomstig van Landgoed Mensinge (theater, cinema, brasserie, museum) in Roden. Daarvoor was hij Hoofd Bedrijfsvoering bij Schouwburg de Lawei in Drachten. Ids Dijkstra (49) is afgestudeerd Econoom en Cultuurwetenschapper. Daarnaast is hij Cultureel Ondernemer pur sang.

Ids Dijkstra nieuwe directeur Kielzog Theater en Kunstencentrum

Pagina's