Open dag in de Breehorn

Op zaterdag 19 maart van 10.00-15.00 uur opent woonservicecentrum Breehorn haar deuren in Veendam. Tijdens deze open dag kunt u kennis maken met het brede aanbod van Zorggroep Meander in Veendam; zorg aan huis, bewegen en revalideren, wonen met zorg, huren van zelfstandige woonruimte in de Breehorn en andere activiteiten.
De open dag in de Breehorn (Boven Westerdiep 86) staat in het teken van wonen, zorg, service, bewegen en revalideren. Ook de diensten van de Thuiszorg en woonzorg- en revalidatiecentrum de Veenkade uit Veendam zullen er worden gepresenteerd. Er zijn verschillende informatiestands, rondleidingen en activiteiten waaraan u kunt deelnemen. En uiteraard kunt u in het restaurant genieten van een hapje en drankje.
 
(Toekomstige) cliënten en hun familieleden, mantelzorgers, buurtbewoners, vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden zijn in de Nationale Week van de Zorg van harte welkom om langs te komen in de Breehorn of een van de andere locaties van Zorggroep Meander. Iedere locatie heeft haar eigen sfeer en cultuur. Dit zal tijdens de open dag duidelijk merkbaar zijn. Op www.zgmeander.nl vind u data, tijden en locaties van de open dagen bij Zorggroep Meander en meer informatie.
 
Vele zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn hun deuren. Het thema is: ‘ Zo werkt zorg’.  Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssectoren gedaan wordt!

Reactie toevoegen