Treant Zorggroep opent deuren

In 2016 vindt de nationale Week van Zorg en Welzijn plaats van 14 tot en met 19 maart. Treant Zorggroep opent haar deuren deze week op een groot aantal locaties.
Een kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis? Het kan tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal opent zaterdag 19 maart de deuren van 10.00 tot 16.00 uur voor bezoekers. Ook bent u deze dag van harte welkom op locaties voor ouderen- en verpleegzorg van Treant Zorggroep.

Tijdens de open dag in het Refaja in Stadskanaal, een van de drie Treant-ziekenhuislocaties, geeft een groot aantal afdelingen en specialismes acte de présence. Er is van alles te zien en te doen in het ziekenhuis, ook voor kinderen. Men kan een speciaal voor de open dag samengestelde route volgen. Deze route gaat onder meer langs de spoedeisende hulp, de gipsverbandmeester, een nagebootste operatiekamer, het mortuarium, de afdelingen diëtetiek, gynaecologie, neurologie en ergotherapie en kindergeneeskunde waar kinderen hun meegebrachte pop of knuffel kunnen laten onderzoeken. Ook kan men vanaf de eerste verdieping van het ziekenhuis de bouw van het nieuwe operatiekamercomplex bewonderen en staan de bouwers klaar om tekst en uitleg te geven. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Parkeren op het parkeerterrein bij het Refaja is gratis.
Zie ook www.treant.nl/opendag

Reactie toevoegen