Menterwolde

Valencia jeugdtrainers naar VV Muntendam

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Muntendam en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar VV Muntendam.
In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, David Silva, José Luis Gayà en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

“Rik Hoekstra nieuwe dirigent Elad”

Met dankbaarheid en gepaste trots maakt christelijke brassband Elad uit Muntendam bekend dat Rik Hoekstra met ingang van heden is benoemd tot nieuwe dirigent. Hij vervult hiermee de vacature die door het vertrek van Gosse Reijenga is ontstaan. Rik Hoekstra (1994) is woonachtig in de stad Groningen en studeert HaFaBra-directie aan het Prins Claus-conservatorium. Hij heeft eerder al de studie Docent Muziek afgerond met musiceervak klassiek trompet en is onder meer als docent verbonden aan christelijke fanfare “De vrije Fries” te Oudehorne en als dirigent aan gospelkoor Aglow uit Leek.

Lekker Noordbroek slaat jaartje over

Noordbroek – Het food truck festival Lekker Noordbroek heeft in korte tijd een trouw en enthousiast publiek opgebouwd. Dit jaar blijft het laatste weekend van mei rustig aan de Zuiderstraat – het festival slaat een jaar over. ‘Maar in 2020 knallen we er weer een editie in, en zetten we de traditie voort,’ aldus organisator Wietze Snaak van Jos Beeres Wijnkoperij. Op de Beereshoeve is dit jaar geen plaats voor het evenement, dat sinds de start in 2016 duizenden bezoekers (vorig jaar ruim 5000) uit de wijde omgeving trekt.

Pagina's