Menterwolde

Paas-disco in de Menterne

Muntendam - Het is bijna Pasen en daarom organiseert de Stichting Jeugdwerkgroep op vrijdag 23 maart 2018 een gezellige
PAAS-DISCO in het MFC “de Menterne” te Muntendam. De entree is een kleine bijdrage inclusief een glaasje drinken en de tijden zijn van 19.00 u. - 21.00 u. Het is voor kinderen van de basisschool en de muziek wordt weer verzorgd door onze bekende DJ`s van de JWG.

Lezing over hoogsensitiviteit

Noordbroek - Herken jij jezelf in een groot inlevingsvermogen hebben, emotionaliteit, hang naar rechtvaardigheid of gevoel van afwijzing? Ben je snel overprikkeld door licht, geluid, energie van anderen? Voel jij je anders, niet begrepen, moe of zelfs leeg?

Het zou maar zo kunnen zijn dat je hoogsensitief, hooggevoelig bent. Dinsdag 27 maart geven de auteurs Monique Goemans en Esther Bohte-de Wilde een lezing over hoogsensitiviteit, wat kan ik ermee?

Kinderweekend in station Zuidbroek

In het weekend van 17 en 18 maart staat het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum volledig in het teken van kinderen. Deze keer geen expositie, maar een heus NNTTM-kinderweekend, waardoor kinderen onder begeleiding van een betalende volwassene gratis naar binnen mogen. Er zijn diverse kinderactiviteiten, waaronder een overdekt springkussen in de wachtkamer, een spannend fietsspel ‘Fiets de Trein’, het bouwen van modelspoorhuisjes, een grote Lego-treinbaan, voor de allerkleinsten een aanzienlijke Duplo-treinbaan en op het stationsplein een grote tuintreinbaan.

Pagina's