Flitscursus 'Spelen in een band'

Kennismaken, repeteren en klaar om op te treden in 4 weken. Kan dat? Ja, dat kan bij De Rijdende Popschool!  Na de voorjaarsvakantie start De Rijdende Popschool 5 flitscursussen 'Spelen in een band' in Den Andel, Nieuw Balinge, Noordbroek, Ten Post en 't Zandt. Het is een flitscursus, omdat het 4 lessen zijn. De cursus is voor iedereen vanaf 8 jaar. De eerste les is een kennismakingsles om te kijken of je het leuk vindt. Als je doorgaat kun je na afloop van de cursus een aantal liedjes spelen met je band.
 
Op het Rijdende Popschool Festival op 30 maart 2019 in Martiniplaza treden alle bands van De Rijdende Popschool op. Wie meedoet met de flitscursus mag ook optreden op dit festival.
Het Rijdende Popschool Festival is het enige echte DIY (Do It Yourself) Festival. Dat betekent dat je zelf mag optreden, mee kan doen aan workshops en allerlei andere activiteiten en concerten kunt bijwonen. We openen het festival met de band Hippe Gasten en sluiten af met De Varkentje Rund Theatershow. Er zijn onder meer workshops DJ’en, songwriting, drummen en beats maken. En nog heel veel meer….

De Rijdende Popschool geeft kennismakingslessen voor de flitscursus in:
Noordbroek
Woensdag 27 februari 16.00-17.30 uur
Locatie: JC Heartbeat, Noordbroek

Den Andel
Woensdag 27 februari 16.00-17.30 uur
Locatie: Het Berehoes, Den Andel
 
Nieuw Balinge
Vrijdag 29 februari 16.00 -17.30 uur
Locatie: Zalencentrum De Heugte, Nieuw Balinge
 
Ten Post
Woensdag 27 februari 16.00 -17.30 uur
Locatie: Dorpshuis Ten Post
 
’t Zandt
Woensdag 27 februari 14.00-15.30 uur
Locatie: Landgoed de Camping, ’t Zandt
 
Kosten kennismakingsles: € 2,50 (meenemen op de dag zelf)
Doe je mee met alle 4 de lessen dan kost het € 40,00 in totaal.

Reactie toevoegen