Dag van het Park

Met drieduizend bezoekers, een goede sfeer en als hoogtepunt het optreden van Mr. Polska, kijkt de organisatie van Dag van het Park 2018 terug op een geslaagde afsluiter van de MitSummer Events. Afgelopen zondag waren de weergoden minder goed gestemd dan de andere twee edities van de MitSummer Events.
Regen mag pret niet drukken tijdens Dag van het Park
De stemming in het Gorechtpark leed er echter niet onder. Alle deelnemende organisaties kregen veel aanloop en de reacties van bezoekers waren positief.
Zowel jong en oud konden zich deze middag goed vermaken; een workshop cupcakes maken, plantenpotjes versieren, kanoën, boogschieten, trommelen op emmers, je laten schminken, je met een riksja over het terrein laten vervoeren en traditioneel in de rij staan voor een Javaanse lekkernij. Indrukwekkend waren de roofvogelshows bij de kinderboerderij.
Mr. Polska
Met een workshop graffiti, sporten bij de scouting, gamen in de jongerenbus, een optreden van Wat Aans! en heel veel foto’s maken bij en met rapper Mr. Polska trok Dag van het Park ook veel jongeren. Alsof afgesproken hield de regen zich even gedeisd tijdens het feestje dat Mr. Polska op het grote podium veroorzaakte. Zijn oproep om op het podium te komen, liet het publiek zich geen tweede keer zeggen.
De organisatoren van de MitSummer Events, de gemeente, Kwartier Zorg & Welzijn en het Kielzog, kijken zeer tevreden terug op de MitSummer Events. Er is alle reden om deze evenementen volgend jaar een vervolg te geven.
Foto’s van Dag van het Park zijn te vinden op: www.mitsummerevents.nl

Reactie toevoegen