Erkenning Politie keurmerk

Na intensieve trainingen is Hubo Slochteren erkend PKVW bedrijf geworden. Met deze landelijke erkenning is Hubo Slochteren in staat uw woning te keuren of aan te passen naar de richtlijnen van het PKVW.  Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen. Het inbreken in een slecht beveiligde woning duurt vaak maar 30 seconden. Een inbreker bedenkt zich dus wel twee keer voor hij een woning probeert te betreden die is voorzien van het Politiekeurmerk. Onderzoek wijst uit dat de PKVW-maatregelen significant bijdragen aan uw veiligheid en veiligheidsgevoel. De extra maatregelen, als goed hang-en-sluitwerk, goede verlichting en overzicht in straat en wijk, zorgen ervoor dat inbrekers de woning graag overslaan.
De voordelen van een beveiligde woning volgens het Politiekeurmerk:
• De kans op een geslaagde inbraak is tot wel 90% minder.
• De complete beveiliging van uw huis wordt nagelopen, ook brandveiligheid met rookmelders en verlichting in en om uw huis.
• Korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars.
• Een betrouwbaar en erkend PKVW-expert komt bij u thuis.
 
Met een keurmerk weet u dat u kwaliteitsproducten krijgt. Zowel de sloten als de montage ervan. Maar ook de PKVW-expert zelf staat voor kwaliteit. Een beveiligingsbedrijf wordt niet zomaar een erkend PKVW-bedrijf. Ook hier zijn eisen voor. Dit valt allemaal onder het keurmerk. 
U kunt verschillende maatregelen nemen om uw woning te beveiligen zoals gecertificeerd en goed gemonteerd hang-en-sluitwerk, goede verlichting en rookmelders.
U heeft natuurlijk al sloten, maar voldoen deze nog en zijn er verbeterpunten? Hier helpt een Politiekeurmerk-expert u bij. 
 
Hubo Slochteren:
• Adviseert over beveiliging.
• Loopt met u door uw woning om te bekijken welke verbeterpunten er zijn. 
• Bekijkt met welke verbeterpunten u het PKVW-certificaat Beveiligde Woning behaalt.
• Kan uw woning beveiligen op het niveau van het PKVW-certificaat Beveiligde Woning (of het juiste hang-en-sluitwerk leveren).
• Controleert woningen om te zien of ze in aanmerking komen voor het PKVW-certificaat Beveiligde Woning.
• Overhandigt het certificaat als de woning aan de eisen van het keurmerk voldoet. 
 
Zo’n check van uw woning met een Politiekeurmerk-expert is makkelijker dan u denkt. U loopt samen door uw woning en kijkt door de ogen van de inbreker. U bekijkt de sloten, de verlichting, de mogelijkheden om te klimmen en bij ramen te komen. De expert bespreekt met u wat u zelf kunt verbeteren en hij kan u specifieke preventietips geven.
 
Na het doorlopen van uw woning, ontvangt u een offerte. Bekijk wat de mogelijkheden zijn en stem dit af.
Hubo Slochteren komt graag vrijblijvend bij u langs om uw woning te checken op verbeter- en aandachtspunten m.b.t. PKVW.
Certificeren van de woning is mogelijk. Met dit certificaat voldoet uw woning aan de gestelde eisen. Sommige verzekeraars geven een korting op de verzekeringspremie. 
 
Wist u dat u bij HUBO Slochteren ook terecht kunt voor allerlei klussen in en rondom uw woning? We kunnen herstelwerkzaamheden uitvoeren, Kleine verbouwingen, het monteren van gekochte producten. Of heeft u advies nodig ? Ons team van ervaren klussers staat voor u klaar. 
Zie voor meer info onze website: www.huboslochteren.nl of op: www.politiekeurmerk.n
U vindt ons aan de Korenmolenweg 6 te Slochteren (afslag Slochteren N366)
 

Reactie toevoegen