Expositie Nicolette van der Aa

Expositie Nicolette van der AaVan augustus t/m oktober 2017 exposeert Nicolette van der Aa haar foto’s in het gemeentehuis te Menterwolde. Sinds een paar jaar is fotografie haar grootste hobby. Naast haar werk als verzorgende op de revalidatieafdeling in de Dilgt te Haren is ze vaak te vinden bij het bekende Botje zandgat.
 
Met haar foto's wil ze laten zien hoe mooi  het daar kan zijn. Vooral de zonsondergangen zijn schitterend. Het is er elke dag anders. In de winter zie je veel verschillende kleuren. Het is dan nog 'ongeschonden. Nicolette:  “Geen voetsporen, geen rommel in het water, maar alleen dat stukje natuur en de stilte.” Hier maakt ze haar hoofd leeg na een drukke werkperiode. “In het voorjaar komt alles tot leven”.  Er leven vele soorten vogels die met het oog niet goed te zien zijn, maar die je wel kunt horen. Botje zandgat... Kijk maar om je heen.
 
De expositie is tijdens de openingstijden, ma. t/m do. van 9.00-16.00 uur en vrijdag van 9.00-12.00 uur te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam.

Reactie toevoegen