MenterAloop

De 8e editie van de MenterAloop wordt gehouden op woensdagavond 6 september a.s. De organisatie ligt in handen van Lijda Bijma van SOS Muntendam en behelst een recreatieve wandel- en hardlooptocht door De Heemtuin van Muntendam. Elk jaar wordt geprobeerd een nieuwe verrassende route uit te zetten. Er kan 5 of 10 km gelopen/gewandeld worden; 1 ronde is 5 km.
De MenterAloop is ontstaan doordat de organisatie van de vroegere 'MenterAweken' heeft gevraagd aan SOS om een recreatieve hardloop- en wandeltocht voor de inwoners van Menterwolde te organiseren. Lijda heeft dit vanaf het eerste moment samen met de andere trainers opgepakt en in samenwerking met Fysiotherapie Menterwolde tot een geweldig evenement gemaakt dat ieder jaar groter wordt maar zijn intimiteit en gezelligheid niet verliest.
We zijn begonnen met ongeveer 50 deelnemers. Inmiddels zitten we ruim boven de 200 deelnemers. Natuurlijk beperken we ons niet meer tot de gemeente Menterwolde maar ook van buiten de gemeente komen veel deelnemers. Het mooie van dit evenement is dat deelname gratis is. Dus geen inschrijfgeld!  Geen opgave van te voren! De gezamenlijke warming up en de eventueel  afsluitende massage (gratis) worden verzorgd door Fysiotherapie Menterwolde.
Dankzij de sponsoren Dorpsraad Muntendam, Fysiotherapie Menterwolde, Rabobank Zuid en Oost Groningen en Tanja Verhuur kunnen we deze  8e editie weer tot een succes maken.
Wilt u meer informatie kunt u ons vinden op FB SOS Muntendam of contact opnemen met Lijda Bijma. Dus noteer alvast in uw agenda! Tot 6 september!

Reactie toevoegen