Verwarringen is twee uur heerlijk theater!

Stichting MMC organiseert op zaterdagavond 21 januari de theatervoorstelling 'Verwarringen' in Locatie Cultuurwerkplaats BC 47 te Borgercompagnie nr. 47.  
Verwarringen is  twee uur heerlijk theater!

De mens is een sociaal dier doordat hij niet in staat is om de eenzaamheid en daarin zichzelf te verdragen (uit: Parerga und Paralipomena I, A. Schopenhauer).Theatergroep Raamwerk presenteert Verwarringen van Alan Acykbourn. Eén toneelstuk, vier verhalen en een reeks momentopnames van geobsedeerde, tragische en eenzame personages, min of meer met elkaar verbonden, bij wie je je afvraagt of je om ze moet lachen of huilen. ”Verwarringen is ruim twee uur heerlijk theater! - Ik heb donders nog aan toe, enorm genoten! - Beweging, vorm, taal, kleur, materiaal, verbeelding komen samen - Prima spel van de acteurs, met subtiele humor en toch overduidelijk de tragiek uitgebeeld”.
 
De stichtingen MMC en Cultuurwerkplaats gaan in Borgercompagnie na deze voorstelling verder met maandelijkse theater- en muziekopvoeringen. Reserveer in ieder geval de derde zaterdag van de maand. Meer informatie bij Peter Molter.

Reactie toevoegen