Eén jongen, één droom…

Marc Reinolt Begeman (17 jaar) uit Zuidbroek is sinds 3 week ondernemer bij Begeman’s Retro Food. Marc Begeman wist op jonge leeftijd al dat hij ondernemer wilde worden. Met passie voor vintage en lekker eten wist hij het unieke concept, een foodtruck op een bakfiets, van de grond te krijgen.
Eén jongen, één droom…
Marc kocht een oude bakfiets uit 1940 en restaureerde deze met behulp van derden terug naar de originele staat. In de zomer wordt hierin ambachtelijk steekijs geserveerd. Mocht u niet in een zomerse bui zijn, dan kunt u ook genieten van heerlijke ambachtelijke stroopwafels die u in de winterse sferen doen wanen.
Begeman’s Retro Food is helemaal opgezet in Retrostijl. Van de verkoper, de foodtruck, de producten tot aan de totale beleving. Kent u het nog exota? Een ambachtelijke limonade met een lange geschiedenis. De doorbraak van limonade in Nederland rond de jaren 40 van de vorige eeuw, het was een groot succes, en Exota is wederom op tafel. De ambachtelijke grenadine met haar beugelfles is na een lange tijd terug op de markt. En ook bij Begeman’s Retro Food. Haal de fles in huis en beleef de goede oude tijd! “Wij nemen de tijd voor u, doen u de wereld waarin alles steeds sneller lijkt te gaan vergeten zodat u kunt genieten van onze heerlijke producten. Wij zijn te vinden op evenementen in de drie Noordelijke provincies van Nederland”, laat Marc Reinolt weten. “Ook kunt u de unieke Foodtruck huren voor uw evenementen waaronder bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en an- dere gelegenheden.”

Reactie toevoegen