Voor vliegveld service en meer…

Vorig jaar is Martijn de Vente als zelfstandig taxichauffeur begonnen onder de vlag van Taxi Black Cab uit Groningen. Inmiddels heeft hij zijn eigen taxivergunning gekregen en is hij gestart met zijn eigen bedrijf, Taxi Midden-Groningen. 
Met dit bedrijf worden onder andere de regio’s Veendam, Zuidbroek, Winschoten en Groningen bediend. Taxi Midden-Groningen biedt naast regulier taxiver- voer ook zakelijk- en groepsvervoer aan.  Daarnaast kunnen klanten uit de wijde omgeving ook gebruik maken van de vliegveld service. Hierbij wordt de klant comfortabel naar een vliegveld in Nederland, Duitsland of België gebracht en indien gewenst ook weer opgehaald.
“Wij hanteren vaste tarieven en kennen geen toeslagen.” 
Als taxi is er gekozen voor een jonge Skoda Superb Combi. Deze auto is zowel voor- als achterin zeer ruim en heeft veel bagageruimte. Door de leren bekleding heeft de taxi een luxe uitstraling en kan deze ook voor zakelijk vervoer gebruikt worden. 
 
Wilt u zeker weten dat de taxi tijdig voor u klaar staat? Of wilt u reizen met 5 of meer personen? Neem dan tijdig contact op met Taxi Midden-Groningen om uw rit te reserveren. Uiteraard is het opvragen van een vrijblijvende prijsopgave mogelijk. 
 

Reacties

Een leuk geschreven stuk! Ik mis alleen de contactgegevens van Taxi Midden-Groningen, wel handig om te vermelden om contact op te kunnen nemen. Ik zag de website van dit taxibedrijf www.taximiddengroningen.nl is.

Reactie toevoegen