Workshop geluidstechniek

Op zaterdag 17 september 2016 wordt er een workshop geluidstechniek gegeven bij Muziek Organisatie Noord (MON), aan de Bieslookstraat 23 in Groningen. De workshopdag is zeer geschikt voor muzikanten, (aankomende) geluidstechnici van scholen, koren, kerken en theatergroepen; kortom voor iedereen die wil leren werken met een professionele geluidsinstallatie.
De deelnemers gaan onder leiding van de docent samen de apparatuur opbouwen en aansluiten. Daarnaast wordt er geoefend met het mixen van muziek en wordt er uitleg gegeven over microfoons, het oplossen van rondzingen en storingen, het werken met effecten en nog veel meer. In het cursus-boekje kunnen de deelnemers alle informatie thuis nog eens rustig nalezen. Deze cursus is door de deelnemers in de afgelopen jaren gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 als ‘rapport’cijfer! 
 
De cursus wordt verzorgd door technicus Arnoud van der Laan, van het Muntendammer geluidsbedrijf AE audio pro- ductions. Hij geeft regelmatig workshops geluidstechniek voor culturele verenigingen en scholen en is gastdocent aan het conservatorium in Haarlem. “Het is ontzettend leuk om te zien hoe snel de deelnemers de nieuwe technieken oppikken”, zegt van der Laan. “Er is geen technische achtergrondkennis nodig; de workshop is speciaal ontwikkeld voor beginners.”
 
Informatie en aanmelding kan op de website: http://www.ae-audio.nl/workshop.html 

Reactie toevoegen