Extra controles scooters en brommers

De politie heeft afgelopen donderdag zowel in Groningen als in Emmen bestuurders van scooters en bromfietsen gecontroleerd.
 
Voorlichtingsactie en kartavondje
De politie controleert deze maand extra op scooter- en brommerrijders. Tegelijkertijd voeren de Verkeer(s)- en vervoer(s)-beraden in Groningen en Drenthe de voorlichtingscampagne Scootervrienden. De jeugd wordt via affiches, online reclame en de website scootervrienden.nl gewezen op de campagne. Ook is er de speciale Scooterguide met handige tips om veilig op de brommer te rijden.

Dit jaar maken jeugdige scooter- en brom-merrijders bovendien kans op een avondje karten met drie vrienden als ze meedoen met de instagramactie op @scootervrienden. Dat kan heel makkelijk door daar een mooie foto of selfie te plaatsen en die te delen. 
Wie extra goed op de foto wil, moet op woensdag 7 september in Assen of donderdag 8 september in Groningen ko-men. Daar is dan een professionele fotograaf actief die scooterrijders fotografeert en meteen op instagram zet. Scooterrijders krijgen dan ook nog een handige gadget cadeau.
 

Reactie toevoegen