Feestelijk jubileumconcert

Op de avond van zaterdag 19 september zal harmonieorkest Voorwaarts Veendam, onder leiding van Ruud Extra, samen met Erwin de Vries een concert geven om het 95-jarig jubileum te vieren. Dit concert vindt plaats in het cultuurcentrum VanBeresteyn te Veendam. Harmonieorkest Voorwaarts Veendam is al bijna een eeuw een begrip in Veendam. De laatste jaren gaat het zowel muzikaal als qua ledenaantal goed. Momenteel bestaat het orkest uit zo’n 35 muzikanten van jong tot oud en vormt het een gezellige groep muzikale vrienden.
Tijdens het jubileumconcert zullen verscheidene muziekstijlen aan bod ko-men. Uiteraard worden er, samen met Erwin de Vries, verschillende nummers van de zanger zelf gespeeld. Daarnaast wordt bijvoorbeeld een compilatie van een aantal swingende nummers van jazzlegende Louis Armstrong ten gehore gebracht en ook verschillende liedjes van de band ‘Toto’. Bovendien zal Voorwaarts, naast meerdere andere muziekstukken, ook een nummer uit de populaire film ‘Frozen’ spelen. Samengevat zal het een avond worden met een gevarieerd muzikaal programma, waarvan iedereen zal kunnen genieten.
De kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van de vereniging. Op de avond van het concert kunnen aan de zaal kaarten worden gekocht.

Reactie toevoegen