Eethuisje de Pannenman opent de deuren

A.s. zondag is het zover. Robert Kuperus opent Eethuisje de Pannenman aan de Spoorstraat in Zuidbroek na een grondige verbouwing van vm. E&E Drogisterij. Ruim 4 maanden heeft het geduurd, maar nu is alles binnenin het eethuisje gereed om u als gast te ontvangen. 
Niet alleen is het gezellig ingericht, maar natuurlijk is alle apparatuur geplaatst om veel soorten eten klaar te maken. U kunt namelijk niet alleen terecht voor patat, snacks etc, maar ook voor bijv. Argentijnse steaks van de lavagrill, Shoarma (schotels) van de grill, Spare-ribs in diverse smaken en gebakken vis(schotels). Alles met patat of gebakken aard- appelen. Maar ook een belegd broodje of een uitsmijter behoort tot de mogelijkheden. Kortom te veel om op te noemen. Buiten is een gezellig terras aan- gelegd. Natuurlijk kunt u het eten ook afhalen.
Robert Kuperus heeft al langere tijd ervaring als bezorger van zelf klaargemaakt eten door heel Noord Nederland. Hij wil nu echter wat anders doen. Hij vindt Zuidbroek een mooi dorp in een leuke gemeente. Hij kon een mooi pand kopen gelegen aan het Winschoterdiep in het centrum van Zuidbroek. Nu wil hij zelf een echte eetgelegenheid gaan runnen en is hij gestopt in Leek. 
Niet onbelangrijk voor hem is zijn cateringservice. Dit kan bij u thuis, op uw bedrijf of op welke plek u ook wenst. De Pannenman kan alleen het eten verzorgen of het complete evenement. Zo beschikt de Pannenman over een aantal unieke en onderscheidende locaties, zij kan zorgen voor entertainment en verstuurd indien gewenst, uw pakkende uitnodigingen. De Pannenman is er voor uw borrel of receptie, lunch, hapjesbuffet, bbq, feest en andere activiteiten als trouwen of sportevenementen. De catering is heel divers en wordt dan verzorgt vanuit een andere locatie waar chef-koks aan het werk zijn.

Reacties

Deze man gooit zijn troep zoals frituurvet in het winschoterdiep.
Daar komt nog bij dat hij zeer onbeschoft us tegen klanten en zijn personeel zwaar onderbetaald.
Snel opdoeken deze tent!

Reactie toevoegen