Caribbean-Night Zuidbroek

…noteren in je agenda. De Nederlandse Politie Steelband heeft al een aantal keren opgetreden in Zuidbroek en hebben een spoor achtergelaten van een paar gezellige feestjes. Dit alles onder het motto van de gezellige klanken uit de Caribbean.
Zoals een aantal van jullie zich vast nog wel kunnen herinneren is ruim twee jaar geleden de vrachtwagen van de steelband in brand gestoken en is alles, inclusief instrumenten verloren gegaan. Alles is weer opnieuw van- af de grond opgebouwd en inmiddels zijn we al weer een jaar bezig met een druk bezet programma en hebben we alweer een aantal optredens achter de rug. Zo hebben we een tournee gemaakt door Hongarije en later Griekenland. op dit moment zijn we druk doende met de voorbereidingen voor een optreden op Malta en later in Oman.
Naast deze buitenlandse optreden acteren we bijna wekelijks in Nederland en hebben bijvoorbeeld de laatste week van september 8 optredens verzorgd in AHOY te Rotterdam.
De jongens van de Steelband zien Zuidbroek een beetje als hun clubhuis. Dit vanwege een paar zeer geslaagde Caribbean-Nights met wel heel gezellig publiek. We hebben vaak de vraag gehad: Wanneer komen jullie weer naar Zuidbroek om een feestje te maken??? Dat gaan we doen!!! In de drukke agenda heeft de steelband een dag gevonden om een Caribbean-Night te gaan verzorgen in het van der Valk complex te Zuidbroek. Dit gaat plaats vinden op zaterdag 8 november! Deze avond zal gevuld worden door de muzikale klanken van de steelband, Sister Feelgood en opgeluisterd worden door dansacts van de dansgroep RH-like-This onder leiding van Patti Sanders. Inmiddels is de steelband zich ook gaan bekwamen als slagwerkeenheid en heeft hiermee al veel successen geboekt. Omdat deze avond zal worden gesubsidieerd via de Dorpsraad Zuidbroek kan de entree lowbudget worden gehouden en zal door deze groep een slagwerkworkshop ten tonele worden gebracht op het Dorpsplein aan  t wotter in de middag van de 8e november. (Over enkele weken zal in Tussenklappen een advertentie worden geplaatst met als inhoud de plaatsen voor kaartverkoop en het programma.

Reactie toevoegen