Spetterende Chiquita actie

De komende drie dagen kunt u bij Speciaalzaak Vos terecht voor een spetterende actie tegen een spectaculaire prijs. De Chiquita bananen, de lekkerste banaan die er is, tegen de laagste prijs van Nederland!
Spetterende Chiquita actie
“Sowieso hebben groenten en fruit die bij de groentespeciaalzaak te koop zijn een veel betere smaak. Eenvoudig omdat ze zorgvuldig uitgezocht zijn bij goede kwekers die niet op snelheid produceren. Bij groenten en fruit, te koop in de supermarkt, gebeurt dit wel vaak”, aldus Henk Vos. “Bovendien wordt er iedere dag vers aangeleverd.”
Henk en Aaltje Vos zijn in 1977 in Stadskanaal begonnen, toen kregen ze een zaak in Veendam en sinds 1987 voelen ze zich thuis in Sappemeer. Ze zitten dus al bijna 40 jaar in het vak! En dat is te merken. Vele heerlijke salades/ rauwkost worden voor u gemaakt, alsmede vers gesneden aardappelen/groenten. Deze zijn minder lang houdbaar dan die uit de supermarkt omdat er geen toevoegingen zijn gedaan. Hooguit 3 dagen. Ook kunt u fruitmanden laten samen stellen en in de directe omgeving laten bezorgen. Ga er eens langs, er liggen veel vitamines op u te wachten.

Reactie toevoegen