G. Stoffel 60 jaar lid van de vakbond

Bestuursleden Selma Lamens en Henk Koerts van woonafdeling FNV Menterwolde waren op woensdagmiddag 23 september bij dhr. Stoffel op jubileum bezoek. 60 Jaar geleden werd dhr. Stoffel lid van de vakbond. In het begin van zijn loopbaan heeft hij een paar baantjes gehad wat hem niet zo beviel. 
Op een dag werd hij getipt dat werken bij de NS wel wat voor hem was. En dat was ook zo, want hij heeft bij het spoor tot z’n 58e diverse functies gehad. Op het hoofdstation in Groningen is hij begonnen als stations-medewerker. Daarna heeft dhr. Stoffel op het station Winsum gewerkt, weer wat later is hij met het gezin naar Mariënberg in Overijsel verhuisd. Korte tijd later kon hij in Zuidbroek op het treinstation aan het werk. Op 58-jarige leeftijd kon hij er met een regeling uit. 
Dhr. Stoffel geniet met z’n vrouw al een tijdje van z’n pensioen en zij hebben heel veel gewandeld en gefietst. Dat doen ze nu wat minder omdat dhr. Stoffel wat minder ter been is. Selma deed de huldiging d.m.v. het opspelden van de gouden FNV insigne met een briljantje en mevrouw kreeg een mooi boeket bloemen namens de bond. Het bestuur heeft fam. Stoffel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en heeft alvast de datum 20 november bekend gemaakt van de gezamenlijke jubilarisfeestavond waarvoor alle jubilarissen van 2015 nog een uitnodiging krijgen.

Reactie toevoegen