Judo Ryu op Lente Toernooi

Zaterdag 23 maart waren de wedstrijd judoka's van Judo Ryu ook weer van de partij. Alle 9 stuks waren tot het bot gemotiveerd om daar es ff flink van leer te trekken en hoe.In Blok 1 waren het Milan de Klein, Jasper Elderman, Rik Fissering en Liam Bronsema die mochten starten. Milan zat in een hele zware poule, maar liet zien dat hij het wel kan en won en verloor en eindigde op een mooie 4e plek net buiten het eremetaal.

Jasper was niet in goede doen; verloor partijen die hij eigenlijk moest winnen en daardoor viel hij ook net niet in de prijzen.  Rik deed wat hij moest doen gewoon vol er in gaan en de partijen naar zijn hand zetten; resultaat en mooie 1e plek. En dan Liam , die liet zien dat je als allerkleinste tot grote dingen in staat bent won en verloor maar op wilskracht sleepte hij een mooie 3e plek uit het vuur.
In het volgende blok waren het Julian Grave, Luna Arends, Isa Heideveld en Morten Geertsema die hun kunnen mochten tonen aan het massaal meegereisde gezelschap. Julian die was op dreef en ging zoals wij het graag zien, alles laten zien en goed reageren op je tegenstanders, en een finale plek was wat hij verdiende en werd uiteindelijk gedeelde 3e. Luna moest vol aan de bak en deed wat er van haar verwacht werd winnen en vol uit gaan in elke partij en hoe,  versloeg nog de district kampioene en stond op het einde op en 1e plek.  Isa wist wat haar te doen stond in haar poule, datgene laten zien waar ze vorige jaar mee geëindigd was, winnen en dat was wat ze ook deed. Een 1e plek was binnen. Als laatste moest Morten nog afrekenen met zijn tegenstanders en die verloor partijen en won er wat en het eindresultaat was een 4e plek.
In het laatste Blok was het Diano Jolman zijn beurt om te schitteren. Diano ging goed van start en liet judoka’s, die hoger in band zijn, zien hoe goed hij eigenlijk wel is. Hij maakte het wel heel spannend op het eind. Hij wist net niet in de prijzen te vallen en werd uiteindelijk 4e. Toch goed gedaan!