Nedmag Sprookjes- en Goocheldag in Veendam

Gaan we weer met zijn allen naar de Sprookjesdag / Goocheldag? Loop maar met ons mee! Tussen ‘er was eens’, ‘ze leefden nog lang en gelukkig’, ‘hokus pokus’ en ‘simsalabim’ spelen zich magische avonturen af waarin fantasiewezens en tovenarij een belangrijke rol spelen.

Op zaterdag 6 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Bogdike in het centrum van Veendam weer de jaarlijkse Sprookjesdag / Goocheldag. Dit jaar in samenwerking met de Nedmag. Samen met Hoi Pippeloi, de Bibliotheek, Mijnnn Kamer en Summerfun zetten sprookjesfiguren hun beste beentje voor, dit alles overgoten met een flinke vleug magie.

De goochelaars Hilbert Geerlings en Jan Kosters zijn er om jong en oud verstelt en verbaast te doen staan. En is er veel vertier en plezier met de straattheateracts van Pippi Langkous, de Koffers vol betoveringen en Theater Nowak komt sprookjesballonnen modelleren. Fun to Feest komt schminken, bij Summerfun kun je knutselen en een spelformulier halen voor Sneeuwwitje zoekt dwerg. Acrobaat en alleskunner Jos Tipker is van de partij, de rattenvanger van Hamelen fluit zijn mooiste lied en is er een mega grote beer die héél graag knuffelt. Bij de stand van Sandra’s Haarstudio kun je je haar laten vlechten en op het Museumplein staat een skeltercircuit en rondom de Sprekende sprookjesboom op het plein is ook van alles te zien en te doen voor de kinderen. En trakteren we alle kinderen op gratis poffertjes.  

Kortom genoeg vertier voor jong en oud en alle kinderen mogen verkleedt komen. Kom als Elza, Sneeuwwitje, Merlijn de tovenaar, Harry Potter, als stoere ridder of woeste piraat of als je favoriete stripheld. Niets is te gek tijdens de Sprookjesdag / Goocheldag! En de (groot)ouders hoeven wat betreft Bogdike niet achter te blijven. Dus wie durft!

Reactie toevoegen