De Bestemming in Veendam.

Op zaterdag 23 maart om 19.30 uur wordt door het gospelkoor “Semaja” uit Winschoten de musical “De Bestemming” uitgevoerd. Locatie: De Grote Kerk (PKN) in het centrum van Veendam, J.G. Pinksterstraat 5. Het is een musikaal verhaal van een zwerver die op een dag wakker wordt op een bankje in het park. Wegzinkend in gevoelens van leegte, eenzaamheid en hopeloosheid, vraagt hij zich af wat de nieuwe dag gaat brengen. Hoe komt er een positieve wending van zijn leven?

In ons land zijn zo’n 30.000 zwervers die zich dit elke dag zouden kunnen afvragen. De bestemming is herschreven door Johan de Rooij uit Veendam. Het gospel koor heeft meerdere muzikale talenten uit Veendam en omgeving. De professionele dirigent “Wouter Gombert” heeft de musicale leiding. Zijn passie voor muziek straalt uit naar het koor. Met eigentijdse muziek en muzikaal talent mag u deze grandioze en unieke avond niet aan u voorbij laten gaan.

Kaarten á € 10 ,-- per persoon zijn te bestellen per mail: HYPERLINK "mailto:ddrent@hetnet.nl"ddrent@hetnet.nl. Op de avond aan de kassa kosten de kaarten € 12.50 per persoon.
Er is al flinke toeloop om kaarten, dus wacht niet te lang. De opbrengst gaat naar het Leger des Heils.

Reactie toevoegen