Activiteiten biblotheek Veendam

Juridisch inloopspreekuur in Bibliotheek Veendam
Heb je een juridische vraag, dreigt ontslag, heb je problemen als ZZP’er, is er een geschil met de buren of zijn er verborgen gebreken in je huis? Blijf er niet mee rondlopen en kom naar het juridisch inloopspreekuur in Bibliotheek Veendam.

In Bibliotheek Veendam kun je wekelijks terecht voor gratis juridisch advies.  Elke dinsdag zit Rechtshulp Advocaten van 13.45 uur tot 15.00 uur in de bibliotheek klaar om informatie en gratis advies te geven over juridische vragen en problemen. Een afspraak maken is niet nodig.

Werkzoekenden Spreekuur in Bibliotheek Veendam
Personeelsadviseur Birgit Bisschop houdt in Bibliotheek Veendam een spreekuur voor werkzoekenden. Maandelijks kunnen mensen hier terecht voor informatie en advies over wet- en regelgeving, verplichtingen en solliciteren. Een afspraak maken is niet nodig en het advies is gratis. Het spreekuur vindt deze maand plaats op dinsdag 19 februari van 15.30 uur tot 16.30 uur. In maart vindt het spreekuur plaats op dinsdag 26 maart van 15.30 uur tot 16.30 uur.

Kindermiddag in Bibliotheek Veendam: Striptekenen
Woensdag 13 februari staat de wekelijkse kindermiddag in Bibliotheek Veendam in het tekenen van striptekenen
Donald Duck, Kuifje of Suske en Wiske. Iedereen kent deze beroemde striphelden. Maar hoe maak je eigenlijk een stripfiguur? Dim Junius van het Nederlands Stripmuseum laat het je zien tijdens de kindermiddag Striptekenen.  
Door te oefenen met vormen, stippen en lijnen, de basiselementen waar elke tekenaar mee werkt, leer je hoe je op je eigen manier stripfiguren kunt opbouwen. Stap voor stap ontwikkel je nieuwe technieken om te tekenen wat je wilt en door de praktische en leerzame tips verbreedt je je kennis en vaardigheden als striptekenaar. Kijken, oefenen en vooral veel plezier beleven!
De gratis kindermiddag kent een vrije in- en uitloop tussen 14.00 uur en 16.30 uur.

Kindermiddag in Bibliotheek Veendam: Ralph Breaks the Internet
Woensdag 20 februari draait Filmhuis VanBeresteyn de animatiefilm Ralph Breaks the Internet. In de foyer creëert Bibliotheek Veendam deze middag een digitale wereld vol spelletjes en activiteiten. Duik bijvoorbeeld in de wereld van Virtual Reality.
De kindermiddag in de  foyer kent een vrije in- en uitloop tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Deelname aan de spelletjesmiddag is gratis. Wil je ook de film bezoeken? Bestel dan de filmkaarten via www.vanberesteyn.nl.  
Einde persbericht

Reactie toevoegen