Speeddate bij het NNTTM

Heeft het u altijd al leuk geleken om vrijwilligerswerk voor het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te doen, maar is het erbij gebleven om u aan te melden? Of wilt u liever graag eerst een keer informeel kennismaken?
Op zaterdag 10 november organiseert het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum een vrijwilligersspeeddate. Het is een unieke kans om op een informele wijze kennis te maken met het museumstation in Zuidbroek. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Bovendien is er na afloop een heerlijke vrijwilligerslunch.

Speeddaten
Volgens het concept van ‘speeddaten’ kunnen mensen die erover denken om vrijwilliger te worden in gesprek met de huidige vrijwilligers van de verschillende werkgroepen. Ieder gesprek met een werkgroep zal maximaal 10 minuten duren, waarna u desgewenst naar een volgend gesprek met een andere werkgroep kunt gaan.
De speeddate wordt georganiseerd in de multifunctionele ruimte van het station Zuidbroek, waar het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum gevestigd is. Het museum is een ambitieuze organisatie en is daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. Werkzaamheden kunnen onder meer zijn het bemensen van de museumreceptie, catering in het Museumcafé, rondleiden van bezoekers of promotionele activiteiten. Ook in de technische dienst, de werkgroep educatie en de werkgroep expositie zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Er is voor ieder wat wils.

Zet de speeddate op 10 november daarom nu alvast in uw agenda. Het is een unieke kans om kennis te maken met de huidige medewerkers van het museum. Bovendien krijgt u als onderdeel van de speeddate een gratis rondleiding door het museum en na afloop een lunch. De vrijwilligersspeeddate begint om 10.30 met een welkom en introductie en duurt tot ca. 12.30 uur.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. Foto’s, attributen en verhalen roepen in de monumentale ruimten van het gebouw een sfeer op van vervlogen tijden. Op een moderne manier wordt de geschiedenis digitaal toegankelijk gemaakt.

Reactie toevoegen