Spooktocht Muntendam viert lustrum!

Binnenkort is het weer zover!  De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam  organiseert op zaterdag 27 oktober a.s. weer hun jaarlijks terugkerende spooktocht. Ieder jaar doen er  gemiddeld vierhonderd lopers mee die het aandurven om zich de stuipen op het lijf te laten jagen door  zeker zo`n 80 spoken. 

Spooktocht Muntendam viert lustrum!

Dit jaar wordt er helemaal uitgepakt want de spooktocht van de JWG viert een lustrum wegens het 5 jarig bestaan. Er wordt door de vele vrijwilligers van de JWG al weer druk nagedacht over diverse thema`s. De voorbereidingen zijn in volle gang.  Het wordt daarom een speciale editie dit jaar en weer een spooktocht met diverse licht, rook en geluidseffecten dus dat wordt weer griezelen en gruwelen! Dit jaar gaat de spooktocht van start vanaf het M.F.C. De “Menterne” te Muntendam. Deelname kost € 5,- per persoon en daar voor krijg je een consumptie gratis.  De groepen mogen  maximaal 8 personen tellen en de minimale leeftijd is 10 jaar o.b.v. een ouder of verzorger.  Wil je meedoen? Geef je dan snel op via jwgmuntendam@hotmail.com  Vol is vol dus wees er snel bij! Kom maar op als je durft! Foto: A&B Fotografie Aikelien Bisschop.
Uiteraard zijn  wij zoals altijd weer op zoek naar spoken. Lijkt het je leuk om op die manier mee te doen dan kun je je opgeven via spokenmuntendam@hotmail.com  Meld je snel aan! We willen weer een te gekke spooktocht gaan neerzetten!

Reactie toevoegen