Eten, muziek en activiteiten op Buurtfestival

Op de nationale Burendag op zaterdag 22 september vindt in Noordbroek een Buurtfestival plaats. Het festival heeft een lokaal karakter: lokale winkeliers verzorgen de hapjes en drankjes en muzikanten uit de omgeving verzorgen de muziek. Verschillende partijen uit Noordbroek waaronder de NNCZ hebben de samenwerking gezocht voor de organisatie van het Buurtfestival. Op de website www.nncz.nl/buurtfestival is meer informatie te vinden over wat er precies te doen is op de dag.

Burendag
De nationale Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren, het is de eerste keer dat het op deze manier als Buurtfestival in Noordbroek gevierd wordt. De verdere invulling van het programma zal de komende weken bekend worden gemaakt.

NNCZ dag
Het initiatief voor het Buurtfestival is ontstaan uit de NNCZ dag, een dag waar medewerkers en vrijwilligers van de NNCZ extra in het zonnetje gezet worden. Omdat de NNCZ met onder andere Thuiszorg Noordbroek en omgeving en woonzorgcentrum Gockingaheem altijd op zoek is naar de verbinding met de wijk, viert ze dit graag samen met de wijk. Ook in de andere dorpen en buurten waar de NNCZ gevestigd is vindt op 22 september een Buurtfestival plaats.

Tijd: 11:00 tot 15:00 uur
Locatie: Nanno Mulderstraat 22, Noordbroek

Reactie toevoegen