Henny Lamain 45 jaar Vrijwilliger JWG

Het was feest bij de ijsbaan in Muntendam op maandagochtend 27 augustus! Niet alleen door de opening van de 49e spelweek maar ook omdat Henny Lamain maar liefst 45 jaar vrijwilliger is. Heel veel kinderen hadden zich verzameld in afwachting van de spelweek. De opening begon met een prachtige nostalgische brandweerauto. Henny werd ontvoerd, ze moest mee in de brandweerauto om in het gemeentehuis om wethouder mevr. Woortman op te halen.

Henny Lamain 45 jaar Vrijwilliger bij de JWG

In de tussentijd was het JWG-team druk bezig met alles supersnel te versieren om de verrassing voor Henny compleet te maken. Daar kwam de brandweerwagen terug met Henny en wethouder Woortman. Henny moest eerst een bord onthullen en daarna een brandje blussen samen met mevr. Woortman en na overhandiging van cadeaus en een mooi pakket voor de wethouder kreeg Henny van alle kinderen een ballon zodat ze een grote bos ballonnen had. Binnen wachtte Henny nog een mooie verrassing in de vorm van een prachtige ereboog. In  de middag werden er diverse spelletjes gedaan. Dinsdag stond in het teken van Lasergame en vliegers maken. Maar het leukst vonden de kinderen waterpissen met een plasticfles. Het werd een dolle boel.
Woensdag was een busdag en de reis ging naar attractiepark Julianatoren. De kinderen vonden het geweldig! Wat hebben zowel de kinderen als de begeleiding genoten. De weergoden waren hun goed gezind want het was stralend weer.
Op donderdag waren er weer diverse spelletjes en in de ochtend kreeg de Jeugdwerkgroep een cheque aangeboden van maar liefst €250,-. Deze werd aangeboden door Michael Bijl, Beachvolleybal Muntendam. Geweldig! Hartelijk bedankt!
In de middag stond er een grote stormbaan en mochten de kinderen hun tent opzetten, ook werden de kinderen en vrijwilligers getrakteerd op patat. In de avond was er een speurtocht voor het hele gezin en daarna een smokkelaarstocht: Het Fatsenspel. Dit sloeg enorm aan bij de jeugd. Na een nachtje slapen op het veld kwam er vrijdagmiddag als klap op de vuurpijl een megagrote klimwand. Van klein tot groot klommen ze erop, er bleek niemand hoogtevrees te hebben! Het was een prachtige gezicht ! Al met al hebben de kinderen zich deze week enorm vermaakt. Het team, vrijwilligers en het bestuur hebben ook enorm van deze week genoten. Iedereen bedankt die er heeft voor gezorgd om deze week te doen slagen. Met speciaal dank aan: Dorps Adviesraad Muntendam, Van Oosten Meeden, Bakkerij Geertsema, Coöp Muntendam, VKM Beachvolleybal Muntendam, T. Grimme, Regiobank Muntendam

 

Reactie toevoegen