Spelweek Muntendam 2018

Jongens en meisjes ook dit jaar is er weer een geweldige spelweek in Muntendam Deze wordt weer georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam en wordt gehouden van Maandag 27 augustus t/m Vrijdag 31 augustus a.s. Wederom op de IJsbaan aan de Zuiderstraat in Muntendam. De spelweek is voor Basisschoolkinderen die in Muntendam wonen ongeacht waar ze naar school gaan. Neem tussen de middag wel een broodje mee, drinken krijg je van de JWG. Even een greep uit het Programma, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen:

Maandag 's morgens om 11.00 uur OPENING door een van de wethouders. Na de opening en in de middag staat er een oude brandweer auto en zijn er diverse leuke spelletjes zoals spijkerslaan, spijkerpoepen en nog veel meer.

Dinsdag 10.00 uur Lasergame en spelletjes. In de middag vliegers maken en  lasergame.

Woensdag BUSDAG naar Julianatoren in Apeldoorn! Vertrek om 8.30 uur. vanaf de Ruitershornhal,  opgave t/m maandag 27 augustus bij Henny Lamain op de ijsbaan! Je moet wel bij opgave betalen (17,50). Info: Henny 0598-623310/Albert 06-48311293/0598-621453.

Donderdag 11.00 uur  Broodbakken en Bingo met mooie prijzen. ‘s Middags stormbaan en tenten klaarzetten voor slapen op het veld. In de avond voor het hele gezin een speurtocht en voor de oudere kinderen een ONTVOERING!

Vrijdagochtend ontbijt en tenten afbreken daarna naar huis. In de middag 14.00 uur een waterspektakel, modderbad en gratis barbequehapjes
Jullie zien het, het belooft weer een mooie week te worden. We hopen dat jullie allemaal komen want er is weer veel spannends te doen!

Reactie toevoegen