Start Ebbe Bosscher Open TCM-toernooi

Muntendam – Vanaf 27 augustus wordt door de Tennisclub Muntendam het 30e Open TCM tennistoernooi georganiseerd, dit jaar vernoemd naar Ebbe Bosscher. De tennisclub is al druk bezig het complex in optimale staat te brengen voor dit toernooi. Aanmelden voor dit toernooi is niet meer mogelijk, de inschrijfdatum is verstreken en het toernooi is met ruim 160 deelnemers zeer goed bezet.
Ebbe Bosscher Open TCM-toernooi gaat van start
Het bestuur is ingenomen met dit prachtige evenement. ,,Tennisclub Muntendam bloeit als nooit tevoren’’, vertelt de voorzitter Eilt Abee. ,,Sinds 1 januari zijn we geprivatiseerd en werken onze leden aan het in goede conditie houden van ons clubhuis met overdekt terras en de vijf tennisbanen. En nu dus het Ebbe Bosscher Open TCM-toernooi, waaraan alle tennissers uit de regio mogen meedoen. De sfeer is hier altijd heel goed en we willen van dit jubileum toernooi ook een sportief en gezellig evenement maken. Iedereen die dit wil, is welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het toernooi. De toegang voor het publiek is gratis.”

Vanaf maandag avond worden er gedurende de week elke avond poule wedstrijden gehouden. De laatste poule wedstrijden en finales worden gespeeld op zaterdag 1 en zondag 2 september. Volgens de voorzitter beloven dit spannende en gezellige dagen te worden. Natuurlijk maken we het ook extra gezellig op het ruime terras.
Zo hopen we tevens de neutrale toeschouwer eens te mogen begroeten op ons mooie tennispark. Of bijvoorbeeld mensen die erover denken om lid te worden, maar net even het laatste zetje nodig hebben. Zij kunnen onder het genot van een drankje en hapje op het terras genieten van de vele mooie wedstrijden in een breed aantal speelklassen. We hopen natuurlijk ook op mooi weer, maar dat is de laatste jaren altijd goed gekomen.

Toeschouwers zijn van harte welkom gedurende het toernooi op de Singelweg in Muntendam.

Reactie toevoegen