Bestuurder ZINN vertrekt

Na 18 jaar aan het roer gestaan te hebben van ZINN - zorgorganisatie voor ouderen - neemt bestuurder Wil Koopmans afscheid. Onder leiding van Koopmans heeft ZINN de transitie gemaakt van traditioneel verpleeghuis naar een eigentijds woonzorgcentrum dat op een ondernemende manier weet in te spelen op wensen van de huidige ouderen.
 
Koopmans (65) komt uit een ondernemersgezin en is een leider met visie, altijd uitgaand van de vraag "wat is goed voor de klant?" Gecombineerd met lef en eigenzinnigheid heeft dat tot een succesvolle zorgorganisatie geleid met meer dan 2000 cliënten, ruim 2000 medewerkers en zo‚n 700 vrijwilligers.
Koopmans: „Ik laat een financieel gezonde organisatie achter, met moderne locaties,  met veel aandacht voor sfeer en afleiding voor de bewoners en een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. „
 
In de week van 27 t/m 31 augustus bezoekt Koopmans alle 6 ZINN locaties om persoonlijk afscheid te nemen van de cliënten, medewerkers en vrijwilligers.
 
Carry de Niet wordt per 1 september 2018 algemeen directeur/bestuurder van Stichting ZINN. Ze is door de Raad van Toezicht benoemd als opvolgster van Wil Koopmans.

Reactie toevoegen