Lezers gezocht

In de Bibliotheek Hoogezand komt regelmatig een leesclub van Senia bij elkaar om over boeken te praten. Wil je meedoen? Meld je aan!
Lezers gezocht
Voordeel leesclub
Waarom zou je deelnemen aan een leesclub? Deelnemers geven aan dat ze meer dingen mooi gaan vinden bijvoorbeeld, doordat je begrijpt waarom anderen iets mooi vinden. Het is ook verrassend om te zien hoe iedereen iets ander haalt uit hetzelfde verhaal, en andere details eruit pikt. Kortom het is leuk om met andere lezers van gedachten de wisselen.
 
Wat is een goed boek?
De criteria waaraan een goed boek voldoet zijn lastig vast te stellen. Aan het einde van een boekbespreking wordt wel gevraagd ‘als jij de schrijver van het boek was, wat zou jij dan anders doen?’ Wanneer het antwoord is ‘niets’, dan is het een goed boek!
 
Praktisch
De leesclub in Hoogezand komt een keer in de vijf weken bij elkaar vrijdagmiddag van 14.00-15.30 uur. Maar in overleg kan ook een ander tijdstip vastgesteld worden. Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en bij de besproken boeken ontvang je achtergrond informatie. Wil je meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met Nora Kerkhof of Anneke Tiddens van de Bibliotheek Hoogezand 0598 350260 of via email: hoogezand@biblionetgroningen.nl

Reactie toevoegen