Aletta deelt jubileumbrillen uit

Hoogezand - Het jaar 2018 staat op het dr. Aletta Jacobs College in het teken van het 150-jarig bestaan. Dit jubileum zal uitgebreid gevierd gaan worden, zo is er een grote reünie op zaterdag 13 oktober a.s. voor oud-leerlingen en oud-medewerkers.
Aletta deelt jubileumbrillen uit
Uiteraard worden de leerlingen die in 2018 verbonden zijn aan de school niet vergeten; het wordt voor hun een heel ‘Aletta-jaar’ vol activiteiten. Het jubileumjaar werd in de eerste schoolweek geopend met een groot sportevenement waar alle 1450 leerlingen aan deelnamen. De volgende activiteit die op de agenda staat is een galafeest voor de leerlingen op de verjaardag van Aletta Jacobs in februari.
De sporters ontvingen op 9 januari jl. allemaal een zonnebril (zie foto) met Aletta-logo, die zij kunnen gebruiken voor de fotowedstrijd die deze maand ook is uitgeschreven. De AJC-leerlingen worden namelijk uitgedaagd een foto te maken met een duidelijke verwijzing naar Aletta Jacobs of naar haar gedachtengoed: realistisch of humoristisch. De dr.-jubileumbril moet onderdeel zijn van de foto.
 
Wie meer wil weten over de reünie en alle andere activiteiten kan terecht op de website www.aletta.nl of op de facebookpagina ‘Aletta 150’.

Reactie toevoegen