Dementie en zingeving

Hoogezand - Tijdens het Alzheimer Café Hoogezand van woensdag 21 februari is het gespreksonderwerp ‘dementie en zingeving’. Gastspreker is Klaas Oosterhuis, geestelijk verzorger bij ZINN. Dementie verloopt via verschillende stadia die allemaal gekleurd worden door telkens een beetje afscheid nemen. Vanavond gaat het over zingeving tijdens dit proces.
Elke derde woensdag van de maand vindt het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer plaats in ZINN-locatie De Burcht, Van der Duyn van Maasdamweg 250, Hoogezand. Van te voren aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur welkom. De avond wordt rond 21.30 uur afgesloten.
Iedereen die in zijn of haar omgeving op de één of andere manier met dementie te maken heeft is van harte welkom. Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Het café is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, Team 290, Steunpunt Mantelzorg, Kwartier zorg en welzijn en ZINN locatie De Burcht.

Reactie toevoegen