Gezellige middag Zonnebloem

Afgelopen zaterdagmiddag organiseerde de afdeling Noord- en Zuidbroek van de Zonnebloem een gezellige middag voor haar gasten. Ongeveer zeventig gasten en vrijwilligers hebben kunnen genieten van een bijzonder geslaagde middag. Tijdens deze middag konden zij na het openingswoord van Hilly Wieringa genieten van het zangduo “Djoeke en Wietske” met muzikale begeleiding van hun neef. Dit duo bracht op geheel eigen wijze liedjes van vroeger en iets recentere tijd ten gehore. Uit hun eigen repertoire en van diverse artiesten zoals bijvoorbeeld Willeke Alberti, André Hazes, ABBA en nog enkele andere artiesten, waarbij alle aanwezige mensen mee konden doen en om één en ander uit te beelden soms actief mee moesten doen op het podium. Het geheel werd doorspekt met de nodige humor.
Voor aanvang en tijdens de pauzes werd een ieder door de vrijwilligers voorzien van koffie en een drankje. Een warm hapje in de vorm van bitterballen mocht natuurlijk niet uitblijven. Daarnaast kregen alle gasten toen zij weer huiswaarts keerden een lekker zakje bonbons mee. Dat ieder heeft genoten deze middag bleek aan het eind van de middag toen Hilly het optredende duo met een prachtig bos bloemen bedankte en een groot applaus van alle gasten dit ondersteunde.
In haar slotwoord bedankte zij alle sponsors te weten, De Stichting Avondzon, Watersport Combinatie, Coöp, Bakkerij Riedstra, Trioflor en Matty Hofstee die voor hun bijdrage. Mede daardoor werd deze middag mogelijk gemaakt.

Reactie toevoegen