Winterfair

Borgercompagnie - Zaterdagmiddag 16 december jaarlijkse Kunst & Cultuurmarkt, met diverse kraampjes, info cursussen, koek en glühwein, films jong talent, zang etc. en gratis toegang. Voorstellingen op VRIENDENFEEST in Cultuurwerkplaats BC47, Borgercompagnie. Op zaterdagavond 16 december, met vier bands waaronder May, Jolanda’s Acoustic Touch, Mankes en CT Heida.

De stichtingen MMC en Cultuurwerkplaats BC47 koersen met hun Winterfair op Cultuurmarkt met presentatie van regionaal talent, en presentatie van kunst en creativiteit uit de regio. Met inzet van enkele workshops kan op 16 december door kinderen en volwassenen gewerkt worden aan diverse creatieve klussen. Voor de jongeren zijn er presentaties van enkele geslaagde jongerenfilms van o.a. Lilian Anneloes Arends en Joren Molter. Voor diegene die de winnende filmpremière van Lilian heeft gemist is er deze middag een herkansing. Dit alles in de sfeer van een heuse winterfair met snert, koek en sopie.
Na de tweede opvoering van de muziektheaterproductie ‘ Heimwee van Tammo’ in BC47 is de groep nu bezig met opvoering
elders, waaronder zaterdagavond 13 januari in de Margaretha Hardenbergkerk. Dit project is met steun van de gemeenten Hoogezand Sappemeer, Menterwolde, de Provincie en het VSB fonds gerealiseerd.

Reactie toevoegen