Frans Duijts in Meeden

“Zaterdag 10 februari 2018 hadden wij als Metmans reeds aangekondigd om in uw agenda te noteren voor een muziekavond in het dorpshuis te Meeden. Wij als organisatie hebben de laatste plooien glad gestreken en kunnen dan ook bij dezen met het programma naar buiten treden”.
Stichting Metmans heeft voor deze zaterdag niemand minder dan Frans Duijts kunnen vastleggen. Deze meer dan bekende zanger van het Nederlandse lied zal reeds vroeg in de avond op de bühne verschijnen ivm meerdere verplichtingen deze avond. De allround formatie Vangrail zal de avond openen en afsluiten met tussendoor optredens van dus de reeds genoemde Frans Duijts en de uit Emmen afkomstige Bouke.
De voorverkoop zal ook in een nieuw jasje worden gestoken!! De kaarten zijn verkrijgbaar volgens een 'Early Bird' principe. Zoveel te eerder de kaarten gekocht, zoveel te lager het entreebewijs.
Stichting Metmans hoopt hier een aantrekkelijke programma te hebben vastgelegd voor weinig!! Natuurlijk zal ook een DJ niet ontbreken om de after-party te verzorgen.

Reactie toevoegen