“De beste slager en groenteboer”

Muntendam - Bij uw versspecialisten in Muntendam is het deze week groot feest! De Groene Hoek en Slagerij Bos vieren, dat ze al weer tien jaar samenwerken en samen onder één dak zitten.
“De beste slager en groenteboer”
Door samen te werken kunnen de versspecialisten elkaar aanvullen en versterken."Het is een super winkel", zegt Erik Raven, eigenaar van De Groene Hoek. "Muntendam is een klein dorp en dan heb je wel in het centrum alles bij elkaar. Klanten lopen in één ruimte eenvoudig van balie naar balie. Vertegenwoordigers, die langs komen, zijn ook altijd erg onder de indruk." Hendrik Tinge, eigenaar van Slagerij Bos, vult aan: "Het is ook gemakkelijk voor de klant, alles bij elkaar en het versterkt elkaar. Je kunt eenvoudig je maaltijd samenstellen, bijv. de mensen kopen bij Erik de spruitjes en vragen aan mij, wat voor vlees hier lekker bij is." En de vers samenwerking speelt in op de huidige behoeften van de consument. "Het eetgedrag van de consument verandert, er worden ook steeds andere eisen gesteld; gezonde lekkere maaltijden met een pure smaak. En denk bijv. aan éénpersoonshuishoudens, niet alleen ouderen, maar ook jongeren. Bij De Groene Hoek zijn allerlei maaltijden verkrijgbaar. "We hebben een speciale stoomoven hiervoor aangeschaft", laat Erik weten. "Het eten dat bereid is in de stoomoven is veel smaakvoller en behoudt zijn vitamines en mineralen." Ook bij de slager heeft de consument steeds meer keus. Wat denkt u van boeren gehaktballen met ui of gehakt roerbak Corfu. "We gaan met de tijd mee", vertellen beide. "Het is voor de klant steeds gemakkelijker, maar voor ons werkzamer." Slagerij Bos is de BBQ specialist. U kunt voor uw BBQ niet alleen terecht voor het lekkerste vlees, maar ook de BBQ, borden, bestek, stokbrood, enz. kunt u erbij bestellen. En bij De Groene Hoek kan de klant dit aanvullen met de heerlijkste rauwkost- en vruchtensalades. "Creatief bezig zijn", zeggen beide. "En producten, die ze niet kennen, bij de consument onder de aandacht brengen. We gaan met de tijd mee!" 
Onderling is de verstandhouding prima, klanten voelen het ook en dit werkt prettig; dan zijn er zo 10 jaar voorbij. En dat willen ze vieren, samen met hun klanten. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid hebben Slagerij Bos en De Groene Hoek super scherpe aanbiedingen.  Erik Raven en Hendrik Tinge vertellen, dat het een hele bijzondere week wordt. Natuurlijk zijn er vele feestelijke aanbiedingen. Groot feest dus bij uw versspecialisten! "Kom gewoon langs en geniet met ons mee!"

Reactie toevoegen