Het POSO lifestylebeurs

Hoogezand - Op vrijdagmiddag 6 oktober 2017 kunt u weer een bezoek brengen aan de Lifestylebeurs in de Sporthal van Sportcentrum de Kalkwijck. Het hoofdthema van de beurs is dit jaar ‘50+ ACTIEF!’Dit jaar is de beurs ten opzichte van het vorig jaar behoorlijk gewijzigd. “Naast de bekende stands met informatie, gezondheid, kunst en cultuur, hebben we Kunstencentrum Kielzog bereid gevonden om op een podium een gevarieerd programma te presenteren.”
Op dit podium worden o.a. de volgende activiteiten gepresenteerd: Train je Brain, Luisteren naar Muziek, Demo Pottenbakken, Opa! Oma! Kijk, ik dans!, Tai Chi, In het Teken van Van Gogh. Musica Koor, etcetera en als uitsmijter de bekende Grunneger Troebadoer Jan Henk de Groot. Tevens wordt op het podium een presentatie gehouden door Het Slochter Vertelcafé. En in de workshopruimte wordt door opleidingsinstituut Train een snelcursus Skypen gegeven.
Door de veelzijdigheid van de beurs, o.a. door de deelname van zeventig organisaties heeft de beurs voor elke bezoeker wel iets te bieden.
Bij de stands op het gebied van gezondheid kunt u uw gezondheid laten testen d.m.v. verschillende testen en metingen. En bij een aantal standhouders kan men heerlijke hapjes proeven. Verder kan men uitgebreid informatie inwinnen op het gebied van zorg, wonen, gezondheid, verzorging, hulpmiddelen, opleiding, sport, fitness, ontspanning, kunst en cultuur, computers, koken, tuinieren, patiëntenverenigingen, verkeer, voeding, vervoer, notariële zaken, ouderenbonden, etc.
Het POSO organiseert de beurs voor het zevende achtereenvolgende jaar. De entree is gratis.

Reactie toevoegen