Kennisgeving ontwerpbeschikking - SUEZ Nederland Holding BV.

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij hebben besloten om de vigerende omgevingsvergunningen in te trekken van de milieustraat van Sita Recycling Services Noord BV vanwege het beeindigen van de activiteiten op de locatie Oosterweg 41 te Muntendam.
 
Terinzagelegging
De beschikking en de aanvraag liggen met ingang van 16 september 2017 t/m 28 oktober 2017 op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Menterwolde en in het provinciehuis  te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat  4 te Groningen. De omgevingsvergunning Wabo kan ook worden ingezien op www.provinciegroningen.nl
 
Beroep en voorlopige voorziening
Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:
a. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar aanleiding van het ontwerpbesluit naar voren te hebben gebracht; 
b. de adviseurs(s) die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;
c. belanghebbenden die een zienswijze naar voren hebben gebracht naar aanleiding van het ontwerpbesluit;
d. belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.
 
Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Als onmiddellijke spoed dit vereist, bestaat de mogelijkheid om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzieningenrechter in Groningen (rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen). Hieraan zijn wel kosten verbonden.
 
U kunt het beroepschrift en het verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Inwerkingtreding
De omgevingsvergunning treedt in werking op 28 oktober 2017 tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dat verzoek is beslist.