WERK IN UITVOERING

Wegwerkzaamheden & stremmingen
 
Groot asfaltonderhoud Menterwolde
Komende weken gaat aannemersbedrijf Schagen BV starten met het groot onderhoud aan diverse asfaltwegen binnen de gemeente Menterwolde. Het asfaltwerk is in gezamenlijkheid met Hoogezand en Slochteren aanbesteed. Schagen voert het asfalteringswerk in de gehele nieuwe gemeente Midden-Groningen uit.
 
De voorlopige planning van de werkzaamheden:
  • Maandag 25 tot en met vrijdag 29 september: Pastorieweg in Noordbroek.
  • Woensdag 27 september: Uiterburen tussen bebouwde komgrens en Galgeweg, Havenstraat ter plaatse van de Agricultuurstraat in Noordbroek
  • Donderdag 28 september: Oldambtlaan/Muntelaan en de Kleine Venne in Muntendam en Boven Veensloot in Meeden.
  • Vrijdag 29 september: Oldambtlaan/Muntelaan en de Kleine Venne in Muntendam en Boven Veensloot in Meeden, tijdens asfalteren afgesloten voor alle verkeer.
  • Zaterdag 30 september: vanaf 6.00 uur rotonde Kerkstraat in Zuidbroek (rotonde Noordbroekzijde). De gehele rotonde is de gehele dag afgesloten voor alle verkeer (behalve fietsers). 
 
Het verkeer wordt middels borden omgeleid. Hoewel u mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft vragen wij u om uw begrip en om uw rijsnelheid nabij de werkzaamheden en met name op de opleidingsroutes aan te passen. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met aannemersbedrijf Schagen BV, tel. 038-4771741 (algemeen nummer) of de gemeente Menterwolde, tel. (0598) 658888 (Klant Contactcentrum).