Mud Run Sappemeer

In 2016 vond de eerste editie van ‘De Ruigste Run van de Veenkoloniën’ plaats. Voor de organisatie ontzettend spannend, met weinig ervaring maar met veel enthousiasme is dit avontuur van start gegaan. Door de vele positieve reacties en de vraag of de Mud Run nogmaals georganiseerd gaat worden, heeft de organisatie besloten om door te gaan met dit geweldige evenement. "We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om de editie van 2017 nog grootser en uitdagender te maken."
In het prachtige natuurgebied in Sappemeer, het Adriaan Tripsbos, zal het grootste gedeelte van de Mud Run plaatsvinden. Door sloten, over sloten, vele obstakels, stukje(s) zwemmen en natuurlijk modder! Het gebied leent zich geweldig voor deze activiteiten, weinig asfalt en veel afwisseling. Voor de organisatie perfect om mee te werken! 
Mud Run Sappemeer
De start en finishlocatie zijn op het adres van Stal van Hoorn te Sappemeer (Borgercompagnie 3). Dit is tevens de thuishaven van Lr en Pc de Goorechtruiters, een gezellige paardrijvereniging. "Door het reeds sinds een paar jaren organiseren van een oefencross voor ruiters (crossen door het bos met natuurlijke obstakels) zijn we op het idee gekomen om een Mud Run te organiseren." Zaterdag 16 september zal aldus de dag zijn dat de paarden door de bossen crossen, en zondag 17 september zijn de mensen aan de beurt! 
Een ontzettend gezellig en afwisselend weekend.
Aanmelden kan individueel, maar er is tevens een ouder-kindloop (1 volwassene + maximaal 2 kinderen (7 t/m 13 jaar)) maar ook een bedrijvenloop. 
 
Inschrijven via www.ruigsterun.nl

Reactie toevoegen