Op de brommer naar Bratislava!

Henk Grol uit Tripscompagnie, doet vanaf 28 augustus t.m. 1 september mee met The Carbage Run voor brommers. Samen met Frank van Duist, Peter Borchers, Eric Huizinga (teamcaptain) en Martien Dankers gaan de 60-en 50plussers aan deze 'barre' tocht deelnemen van Kassel (Duitsland) door Tsjechië naar Bratislava (Slowakije).

Op de brommer naar Bratislava!

"Eric en Peter kwamen op het idee", vertelt Henk Grol "en tijdens een feestje heeft de rest ook toegezegd om mee te gaan. We doen het voor de gezelligheid. De tocht op de brommer is daarnaast ook nog eens jeugdsentiment. Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De brommer mag slechts 500 euro kosten en niet jonger zijn dan bouwjaar 1998. Pimp your ride en verschijn met een zo origineel mogelijke brommer aan de start!"
In totaal 1000 kilometers in 5 dagen. Dus 200 kilometer per dag. Overnachten in een tent en de afstand afleggen met een oude brommer!

De route is als volgt:
- Dag 1: Kassel - Coburg (Duitsland)
- Dag 2: Coburg - Slavkovsky Les National Park (Tsjechië)
- Dag 3: Slavkovsky Les - Třeboňsko National Park (Tsjechië)
- Dag 4: Třeboňsko - Brno (Tsjechië)
- Dag 5: Brno - Bratislava

Deze road trip gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit! Elke dag ontvang je leuke opdrachten voor onderweg waarmee je punten kunt verdienen. Het team met de meeste punten wint. Er wordt ook een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele brommer en/of thema. De originaliteitsprijs wordt bepaald op democratische wijze d.m.v. stemmen.
Tevens leek het de mannen een goed idee om het KiKafonds middels deze reis te sponsoren. Lijkt het jou/u nou leuk om de mannen te sponsoren en hun verhaal te lezen, dan kan dat op: www.actievoorkika.nl/carbage-run-voor-brommers-jut-juul Het geld gaat rechtstreeks naar KiKa.

Reactie toevoegen