Inloopmiddag bij Maaike Nijlunsing

Aan de Pastorieweg tussen Noordbroek en Nieuw Scheemda is deze zomer Atelier Maaike Nijlunsing van start gegaan. Hier worden creatieve workshops gegeven op het gebied van schilderen, drukwerk en textielvormgeving.

Inloopmiddag bij Maaike Nijlunsing

Een ieder met een interesse hiervoor is welkom, van gepassioneerde creatieveling tot voorzich- tige beginner. “enthousiasme is belangrijker dan talent”, vindt Maaike. Ze begeleidt haar cursisten graag naar behoefte, onder het genot van een kopje koffie of thee.
Op zaterdag 2 september is er een inloopmiddag, om kennis te maken met de mogelijkheden die het atelier biedt. Men kan even “proeven”  van de praktijk van het maken van linosnedes, textieldruk en schilderen met acrylverf.
Vanaf dit najaar worden de workshops aangeboden, naast een vaste schildermiddag en grafiek-middag in de week, kan men ook met een groep komen, dit is al mogelijk vanaf 3 personen.
Maaike Nijlunsing is afgestudeerd als kunstschilder aan de kunstacademie en is  docent in de beeldende vakken. Ze is sinds het jaar 2000 werkzaam als kunstenaar en is in januari van dit jaar vanuit Assen verhuisd naar Noordbroek. Hier woont ze samen met haar vriend en zoon aan de Pastorieweg, even buiten het dorp.
Geïnteresseerden in de inloopmiddag kunnen zich telefonisch aanmelden, of via de website van het atelier die elders in dit blad in de advertentie vermeld staat. ­

Reactie toevoegen