Op bouwreis naar Indonesië

Van 9 t/m 18 juni is Freerk Iden op bouwreis naar Indonesië. Een leverancier van bouwbedrijf Iden uit Noordbroek organiseert al 15 jaar bouwreizen naar diverse landen, waar hulp aan de basis hard nodig is. Meebouwen is letterlijk van levensbelang.
Concreet iets doen voor een goed doel, de mouwen opstropen en met elkaar en de lokale bevolking aan de slag. Iden realiseert zich ook dat hulp een druppel op een gloeiende plaat is, maar het rechtstreeks kunnen helpen spreekt hem enorm aan.
Vlak voor vertrek laat Freerk nog even het volgende weten: "Nog even en dan ga ik aan mijn bouwreis beginnen, gezonde spanning neemt de laatste dagen bezit van mij. Maar bovenal ook een goed gevoel, omdat ik mij destijds heb aangemeld voor deze reis.

Dat goede gevoel hebben jullie mij gegeven, de hartverwarmende reacties en dan ook nog vergezeld gaande van mooie sponsor- bijdragen. Gewoon geweldig! Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik hoop dat ik terugkom met mooie, dankbare verhalen, die ik op den duur zeker met jullie zal delen. Onze belevenissen zijn komende week te volgen op onderstaande link: 

 

Reactie toevoegen