Zomerprogramma BC47 en MMC

Cultuurwerkplaats BC47 en stichting MMC starten zomerprogramma en breiden aanbod uit. Voorstellingen APK theater op 27 mei en Jan Henk de Groot op 17 juni, aanvang 20 uur. De vrijwilliger stichtingen MMC en Cultuurwerkplaats BC47 zijn een bijzondere samenwerking aangegaan in de organisatie van maandelijkse theater- of muziekvoorstellingen in Borgercompagnie.  Na de eerste geslaagde voorstellingen 
in het voorjaar gaat men enthousiast verder.
 
De stichting MMC neemt het Theater onder haar hoede met een volgende voorstelling van APK theater/Tjechov’s ‘Een Oom’ op zaterdag 27 mei a.s. Het eerste gedeelte van de voorstelling vindt in de tuin plaats. Cultuurwerkplaats BC47 organiseert de muziekvoorstellingen met Jan Henk de Groot op zaterdag 17 juni. Op 22 juli vindt er een opvoering plaats van twee regiobands, te weten Changed Direction en 7 Tinten Plus. 
Voor de maand september staat Erwin de Vries op het programma, gevolgd door een optreden op vrijdagavond 20 oktober van the Lasses + Katryn Claire, Ierse en Amerikaanse folk. 
Het zelfde weekend gaat MMC op zaterdag 21 oktober aan de slag met een opvoering van de Stagemates met de Beer. Gevolgd door nieuwe opvoeringen van MMC’s eigen muziektheaterproductie “Heimwee van Tammo” in november. De data hiervoor worden nog vastgesteld.
 
Op 18 november organiseert BC47 een voorstelling van cabaretier Arie Vuijk met een opvoering van zijn Oudejaarsconference. Het cultureel jaar wordt weer afgesloten met een Winterfair (waarvoor men nog standhouders zoekt) en de traditionele Vriendenfeest op zaterdagavond 16 december. 
 
“Het MMC Theaterkoor start met een eigen project en zoekt nog enkele deelnemers”.

Reactie toevoegen