Geweldige opkomst Open Dag

Dat muziek nog altijd leeft in de gemeente Menterwolde bewijst de Open Dag van GMG muziekscholen. Afgelopen zaterdag werd de Open Dag in de Europaschool gehouden. De opkomst was geweldig te noemen. 
Geweldige opkomst Open Dag
Op deze Open Dag werden optredens verzorgd door leerlingen van GMG muziekscholen. Er kon worden geluisterd naar optredens van gitaristen, saxofonisten en drummers maar ook leerlingen van de Startersklas (voorheen AMV) deden hun optreden. De Startersklas heeft als doel een eerste kennismaking met muziek te bewerkstelligen en dus ook diverse instrumenten te leren kennen. Zo kon men naar een heuse band luisteren met drums, basgitaar, keyboard en zang, allen bespeeld door de kinderen van de Startersklas.
Geweldige opkomst Open Dag
Niet alleen ouders maar ook geïnteresseerden in muziekles kwamen op de muziek af. Er werd veel geïnformeerd naar de diverse instrumenten en de lessen van GMG muziekscholen. De docenten van GMG muziekscholen konden uitvoerig informatie verstrekken. GMG muziekscholen hoopt in de toekomst veel leerlingen te kunnen verwelkomen om zo de muzikale geest in de gemeente nog meer op te laten leven.
Voor informatie verwijzen we u naar de site: www.gmgmuziekscholen.nl

Reactie toevoegen