'De Kolck' Meeden geopend

Zaterdag 29 april ging voor openluchtzwembad 'De Kolck' het zwemseizoen 2017 van start. Om 13.00 uur had zich een grote schare publiek, vele vrijwilligers, het badpersoneel èn een groot aantal zwemlustigen verzameld om de opening mee te maken. 
'De Kolck' Meeden geopend
Nadat Luppo Kruizinga, voorzitter Dorpsraadcoöperatie Meeden, in zijn welkomstrede had verteld over o.a. de nieuw-geplaatste verwarmingsapparatuur, waarmee een flinke besparing op te maken energiekosten kan worden bereikt, over het kleurrijk nieuw meubilair op het terras, over de door de onderhoudsgroep 'Grijs&Groen' verrichte werkzaamheden aan verlichting, schilderwerk, nieuwe water-instap, etc. ontstond er enige commotie …. 
Rondom het bad scharrelde een ietwat vreemd-gekleed persoon rond, waarop badjuf Simone direct in actie kwam en al snel duidelijkheid wist te verkrijgen. Het bleek dat deze dame, genaamd Bea Boet’nbad, was uitgenodigd om als "mystery guest" de nieuw-geplaatste trap als eerste te betreden. Korte tijd later volgde de ontmaskering … : niemand minder dan zanger Erwin de Vries was als eerste te water gegaan. Terwijl de aanwezigen werden voorzien van het één en ander ter versterking van de inwendige mens, speelde Erwin nog een aantal van zijn meest bekende liedjes. 
Het lentezonnetje scheen, een voorbode van een mooie komende tijd, zo werd de hoop uitgesproken. Aan alle medewerkers van zwembad De Kolck zal het zeker niet liggen om er ook nu weer, samen met al hun zwemgasten, een actieve en gezellige tijd van te maken. 
Voor meer en aktuele  informatie verwijzen we naar de website van DRC Meeden alsmede Facebookpagina Zwembad De Kolck

Reactie toevoegen