Workshop Scootmobiel en Rollator

Als onderdeel van het preventieproject “Gezond ouder Worden” organiseert het Buurtzorg Plus team van Meeden op 11 mei aanstaande een informatieve middag over de aanschaf en het gebruik van de rollator en/of de scootmobiel. Medipoint heeft voor deze middag modellen beschikbaar gesteld zodat beide hulpmiddelen uitgeprobeerd kunnen worden en er wordt een parcours uitgezet om vaardigheden te trainen. Ergotherapeute Ineke Konijn, Fysiotherapeut Ton Alberts en medewerker Buurtzorg Meeden Hillie Boog heten u deze middag van harte welkom.
 
Sinds 2015 is het Buurtzorgteam van Meeden nauw samen gaan werken met de fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Provitaal en ErgoWinschoten. Door deze samenwerking is er een geïntegreerd thuiszorgteam ontstaan, beter bekend als Buurtzorg Plus.
Dit houdt in dat Buurtzorg Plus teams sneller en effectiever hun therapeuten inzetten. De nadruk in deze samenwerking ligt op vroeg signalering, optimale afstemming en functioneringsgerichte preventie.
 
De workshop vindt plaats in de gymzaal van het dorpshuis in Meeden. In verband met de grote ruimte is een extra kledingstuk geen overbodige luxe!!

Reactie toevoegen