Jubileumconcert Elk & Ain

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat dameskoor Elk & Ain is opgericht door enkele bewoners uit Noordbroek. Het koor is gestart met dirigente Hennie Dolsma, daarna was Ninke Ballema 10 jaar lang onze dirigente. Zij werd opgevolgd door Jessica Bos en momenteel is Tobias Bethlehem onze dirigent en Tanya Halevo onze pianiste.
Het zijn 20 roerige jaren geweest met heel veel leuke maar ook droevige herinneringen. Het is de bedoeling dat we dit jubileum gaan vieren met onze donateurs en alle andere belangstellenden. Op zaterdag 13 mei 2017 zullen we ons concert geven in het MFC te Noordbroek. Tijdens het concert gaan we liedjes zingen van de afgelopen 20 jaar. Tevens hebben we een gastoptreden van Wia Buze die samen met ons enkele liedjes zal zingen, maar ook zelf iets ten gehore brengt.
Kaartjes zijn te verkrijgen bij Drogisterij Wieringa in Noordbroek, waar een lijst ligt met de namen van onze donateurs. Als u geen donateurskaart meer in u bezit heeft kunt u gewoon bij de drogist u entreekaart kopen. De entreekaarten zijn voor donateurs goedkoper dan voor niet donateurs.  
We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen naar ons concert komen en willen er samen met u een gezellige en mooie avond van maken. Wie weet kunnen we u zo enthousiast maken om lid te worden van ons koor.
Graag tot ziens op zaterdagavond 13 mei 2017 in het MFC te Noordbroek. 
 
Dameskoor Elk & Ain.

Reactie toevoegen